Reacties van klanten

Ben je blij met een product van Misegura? laat het iedereen weten, bedankt! (je achternaam en mailadres blijft natuurlijk privé)
 

07-02 Lisa, wat fijn dat ik een nieuwe maat cover kreeg. deze past heel goed, ik ben er erg blij mee bedankt voor de goede service! 
19-01 Hartelijk dank voor het spoedige toezenden van de cover, hij bevalt goed. ——Onno——-
12-01 Helaas is …. overleden. We zenden je de samples die ze op proef kreeg retour ze zijn niet gebruikt. We willen je bedanken voor de uitstekende service, geweldig. Succes met je studie —– fam. van …——–
01-12  Ik wil jullie even laten weten hoe blij ik ben met de covers. Dit zit helemaal perfect, blijft goed op zijn plaats en knelt niet. Ook het materiaal van de cover is perfect. Kleding glijdt er makkelijk overheen.
Vanmorgen was ik in het Ziekenhuis en zowel mijn oncoloog als de verpleegkundigen bij bloedafname waren er helemaal lyrisch over. De oncoloog vroeg me om volgende week jullie website door te geven.
Als je een picc-lijn hebt, kun je eigenlijk niet zonder deze cover.
En ook de douche cover werkt perfect! Daar ben ik ook heel blij mee. —— Mieke
28-11 Deze middag mijn ganse pakketje ook getoond in het ziekenhuis aan zowel de oncoverpleegkundigen als aan de borstverpleegkundigen.  Beide waren onder de indruk en vroegen mij spontaan om foldertjes.  Ze zijn bij deze allemaal uitgedeeld, incl de blog.  —- Stefanie——-
 
Hij ziet er echt prachtig uit. Mijn complimenten!” ————— Ilse ——————–

3/11 “wat fijn dat je zo meedenkt!” erg bedankt, de prothese is heel prettig om te dragen. Succes met de studie! —mevr. de Jong—-

17/11 “Bedankt voor de goede en snelle service!” —– Wenny——-
29/10 “Ik werk zelf in de verpleging” doordat ik mijn PICC lijn nu netjes af kan dekken voel ik me beter als ik mijn uniform aan heb” Ik ben ok zó blij met de douche cover voor de PICC lijn, echt super- —Cisca——
1-8 “Dit is de allereerste prothese bikini die ik zie die echt leuk is! wauw! zelfs mijn dochter was jaloers ;-)” —— Marloes———-
14/7 “Vanmiddag heb ik de cover ontvangen via de post en wat is hij prachtig! Dank jullie wel!!!!!!!!!!
15-7 “De stof is heel anders en zit lekker comfortabel en wat strakker, ik draag het witte gaasje er niet meer onder. Want jullie begrijpen dat ik gelijk deze cover heb omgedaan en nog niet heb afgedaan” ——Chris——–