Missie & contact

Wat doet Misegura?  
Misegura zoekt eenvoudige oplossingen voor lastige problemen bij kanker of behandeling van andere chronische ziekte. Producten die je aantreft zijn o.a. een lichtgewicht borstprothese, PICC lijn covers om je PICC lijn mee af te dekken en medicatie sheets met dagaanduiding voor het medicijn Tamoxifen wat veel vrouwen na een diagnose, hormoon-gevoelige borstkanker, vaak jaren lang slikken. Er komen steeds nieuwe producten bij.
Wat is het doel?
Het doel is met aanvullende producten een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven tijdens ziekte en herstel. Een aantal producten zijn specifiek gericht op borstkanker maar met name de PICC lijn covers zijn natuurlijk voor een veel bredere doelgroep een oplossing. Denk aan een PICC lijn voor langdurig antibiotica gebruik, ziekte van Lyme, chemotherapie, TPV.
Waar staat Misegura voor? 
Misegura betekent “mijn bescherming” Dat is wat Misegura wil bieden, je beschermt voelen. 
Continu wordt er gezocht naar zinvolle projecten. De producten die ontwikkeld worden zullen altijd gericht zijn op veiligheid en bescherming: (Mi)segura.  Problemen vertalen we in praktische oplossingen. Dat is onze kracht, dat is waar Misegura voor staat.  Waar loop jij tegenaan tijdens je behandelingen? laat het weten dan wordt er met je meegedacht!  info@misegura.nl