Wear To Care

Wear to Care? 
De door Misegura ontwikkelde PICC-lijn verbandcover is ontworpen om dagelijks te dragen én te zorgen: Wear to Care dus. Dit verbandmiddel beschermt de PICC-lijn én de huid. Tevens zorgt het ervoor dat je je prettiger en beschermd voelt wanneer je een PICC-lijn hebt gekregen. 
Hoe wordt het gebruikt? 
Deze PICC-lijn verbandcover gebruik je in plaats van een verbandwindsel of een buis-/tubeverband. Het grote verschil is dat het slangetje met dopje bij onze covers niet op de huid drukt, geen drukplekken meer dus én het ziet er een stuk leuker uit! 
Wat is het doel?
PICC lijn verbandcovers zijn natuurlijk voor een brede doelgroep een oplossing. Denk aan een PICC lijn voor langdurig antibiotica gebruik, ziekte van Lyme, chemotherapie, TPV. Het doel is om te zorgen voor een veilig en beschermd gevoel. Hoe? doordat deze PICC-lijn covers ontwikkeld zijn samen met professionals én patiënten hebben we aan beide pijlers veel aandacht kunnen geven. 
Waar worden de PICC-lijn verband covers gemaakt? 
De verbandcovers worden met veel aandacht gemaakt door een klein familie bedrijf in Portugal, een familie die door eigen ervaring met ziekte veel affiniteit heeft voor het product. Geen massale producties dus, we weten wié ze maakt, hoé ze gemaakt worden en dat er mensen met bezig zijn die een warm hart hebben voor de patiënt en zijn/haar zorgverlener. 
Daardoor mag je verwachten dat elke PICC lijn cover in constante kwaliteit, verpakt in een eigen polybag voorzien van de benodigde labels bij je aankomt. 
Wat betekent “Misegura”? 
Misegura betekent in het Portugees “mijn bescherming” Dat is wat Misegura wil bieden, je beschermd voelen. 
 
Meer informatie? mail ons op info@misegura.nl dat is de snelste manier om met ons in contact te komen.