Wear to Care

Wat doet Misegura?  
Misegura zoekt eenvoudige oplossingen voor lastige problemen bij kanker of behandeling van andere chronische ziekte. De door Misegura ontwikkelde PICC-lijn cover is ontworpen om te dagelijks te dragen en te zorgen: Wear to Care dus. De cover beschermt en zorgt ervoor dat je je prettiger voelt wanneer je een PICC-lijn hebt gekregen. 
Wat is het doel?
PICC lijn covers zijn natuurlijk voor een brede doelgroep een oplossing. Denk aan een PICC lijn voor langdurig antibiotica gebruik, ziekte van Lyme, chemotherapie, TPV. Het doel is om te zorgen voor een veilig en beschermd gevoel. Hoe? doordat deze PICC-lijn covers ontwikkeld zijn samen met professionals én patiënten hebben we aan beide pijlers veel aandacht kunnen geven. 
Waar worden de PICC-lijn covers gemaakt? 
De covers worden met veel aandacht gemaakt door een klein familie bedrijf in Portugal, een familie die door eigen ervaring met ziekte veel affiniteit heeft voor het product. Geen massale producties dus, we weten wie ze maakt, hoe ze gemaakt worden en dat er mensen met bezig zijn die een warm hart hebben voor de patiënt en zijn/haar zorgverlener. 
Waar staat Misegura voor? 
Misegura betekent in het Portugees “mijn bescherming” Dat is wat Misegura wil bieden, je beschermd voelen. 
 Meer informatie? mail ons op info@misegura.nl dat is de snelste manier om met ons in contact te komen.