Privacy Policy

Privacy Policy

Je doet zaken met Misegura. Misegura heeft ook een andere webshop: www.misegurabeachwear.com. De eigenaar van Misegura is Lisa Aker.

Contactgegevens:

Hogeweg 74, 2042 GJ Zandvoort (nb. dit is geen bezoek adres!)

Zie de informatie bij “contact” op de site om contact met ons op te nemen

Gebruik van persoonsgegevens

De persoonsgegevens van klanten worden door gebruikt om bestellingen, betalingen en facturen (in onze administratie) op zorgvuldige wijze af te handelen. Onze webshop zorgt voor automatische verzendingen van orderbevestigingen, verzendberichten en beoordeling berichten.

Wie werken er nog meer met jouw persoonsgegevens als je een bestelling bij ons plaatst?

  • De gegevens worden vervolgens ook gedeeld met de vervoerder (DHL, PostNL, GLS etc.) die jouw bestelling gaat leveren. Zij zien jouw adresgegevens op het pakketje.
  • Beoordelingen gaan WordPress, wij stellen uitsluitend de persoonlijke gegevens ter beschikking waardoor jij als klant gericht een beoordeling kunt geven over ons bedrijf (naam en e-mailadres).

Betalingen gaan via:

  • Multisafepay; wij stellen uitsluitend de persoonlijke gegevens ter beschikking die nodig zijn om via hun beveiligde systeem de betalingen van de orders te verwerken en te beheren.
  • Paypal; wij stellen uitsluitend de persoonlijke gegevens ter beschikking die nodig zijn om via hun beveiligde systeem de betalingen van de orders te verwerken en te beheren.

 

Bewaren van persoonsgegevens

Je gegevens worden bewaard in ons webshopsysteem en op onze computer (e-mails). We bewaren dit zolang dit wettelijk verplicht is. De reden voor het bewaren is om de bestelhistorie en de administratie kloppend te houden. De bewaartermijn die de Belastingdienst eist is leidend.

Inzage

Je hebt natuurlijk het recht op inzage in wat voor gegevens wij van je bewaren.

Corrigeren en/of Verwijderen

Je hebt het recht om je gegevens te corrigeren en om je gegevens uit ons systeem te laten verwijderen mits we daarmee weer geen andere wettelijke bewaartermijn breken. In dat geval zullen we proberen de gegevens waar mogelijk te anonimiseren.

Bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het feit dat wij gegevens verwerken.

Klachten

Als je klachten hebt over onze wijze van omgaan met je persoonsgegevens en wij hebben geen voor jou acceptabele reactie gegeven op je klacht dan kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Vanzelfsprekend willen wij liever je klacht zelf oplossen door er in overleg met jou samen uit te komen.

Cookies

Misegura gebruikt cookies (kleine stukjes informatie die in je browser worden opgeslagen) om bezoekgegevens van onze site bij te houden, zoals de meest bezochte pagina’s. Dit doen wij om de inrichting van onze site te optimaliseren. Daarnaast worden cookies gebruikt om de klant te herkennen bij een volgend bezoek. Als je niet wilt dat wij cookies gebruiken, dan kun je in de browser de cookies uitschakelen. In het programma Internet Explorer vind je deze onder: Internet/Extra/Beveiliging/Aangepast niveau. Het uitzetten van cookies kan het gebruik van onze website en diensten beperken. Als je de cookies accepteert kun je ze natuurlijk altijd op een later tijdstip weer handmatig verwijderen.