Reacties van klanten

Ben je blij met een product van Misegura? laat het iedereen weten, bedankt! (je achternaam en mailadres blijft natuurlijk privé)

 (Lees hieronder de reacties van eerdere klanten)

10-11 Wat jammer dat mijn ziekenhuis dit niet weet. Nu heb ik via de thuiszorg een folder van jullie gekregen. Inmiddels heb ik mijn bestelling binnen en ben er super blij mee.  Bedankt voor de goede service, fijn dat er toch nog een zwarte was. —- Amoushra —-

30-09 Ik ben erg blij met de douchecover long term en de undercover PICC lijn. Ik ben eerst naar de thuiszorgwinkel geweest voor een douchecover, maar daar hadden ze alleen een douchecover die je hele arm en hand bedekte. Die van jullie is veel handiger! Korte levertijd en snelle reacties op je vragen, ook in het weekend. Het enige minpuntje is dat niet alle kleuren leverbaar zijn. 

Ik heb jullie via google gevonden. In het ziekenhuis waar ik behandeld word (Spaarne Gasthuis) kenden ze jullie nog niet, maar waren ze wel geïnteresseerd. Misschien is het een idee om daar een flyer oid neer te leggen? (Ik kreeg allerlei folders maar niet van Misegura.) Ik maak in ieder geval mond-tot-mond reclame! ****Aleida****

1-6 Ik heb jullie gevonden via de thuiszorg vol enthousiast mijn boven-arm gemeten en gelijk besteld 2 picc-covers en een een voor het douchen deze was alleen in s of m te verkrijgen de volgende dag al in huis kon niet beter. Douchecover paste perfect 10x beter dan met folie elke keer hier geen zorgen of hij nat wordt de picc-lijn. Maar nu bleek dat de picc-cover te groot was hij zakte af. Te groot gemeten heb ze gemaild en na fijn mail contact krijg ik twee nieuwe wel de goede maat covers en hun krijgen via dit en ziekenhuis waar ik behandel wordt gratis reclame voor de super goede service.
21-04 Heerlijk dat ik van dat stomme verband af ben. Deze oplossing is praktisch en functioneel in één. Heel blij mee.  —— Maartje ——-
9-11 Ik kreeg jullie naam door van de oncologie verpleegkundige. Goed dat dit bestaat dat moeten meer mensen weten.  —Rikkie– 
15-10 Ik heb mijn bestelling meteen de volgende dag ontvangen, fijn! ik ben er blij mee! —Astrid—
22-10 Vandaag heb ik beide maten, dus xs en s uitgeprobeerd, en het blijkt dat mij toch de xs het beste bevalt! Vanmiddag zelfs mee hardgelopen/ gewandeld, en het zat perfect, ik ben er erg blij mee!
20-10 Zo net de zwarte ontvangen, erg bedankt, hij is ook weer mooi en functioneel! — T —–

 01-09 Enige tijd geleden hebben jullie via Facebook contact gehad met één van mijn mede-revalidanten xxxxxx tav. een DryPro welke jullie gratis ter beschikking stelden.xxxxxx had toen mijn gegevens aan jullie doorgegeven, en toen hebben jullie ervoor gezorgd dat deze naar mij gestuurd werd.

Ondertussen gebruik ik ‘m dagelijks; het was wel even wennen tot welke mate van vacuüm trekken het beste werkte (te strak is niet lekker, maar te los ook niet want het gecreëerde vacuüm laat dan snel weer los). Maar nu ik het wat beter onder de knie heb, is het heerlijk om dagelijks te kunnen genieten van douchen, zonder dat je in de weer moet met vershoudfolie en elastieken (wat toch niet lukte in mijn eentje). Ermee zwemmen zou ik toch niet zo snel doen vanwege de vele armbewegingen die je dan moet maken; onder de douche kun je hier nog makkelijk rekening mee houden.

23-8 Heel erg bedankt voor de geweldige service. —- Trudy —-
07-02 Lisa, wat fijn dat ik een nieuwe maat cover kreeg. deze past heel goed, ik ben er erg blij mee bedankt voor de goede service! 
19-01 Hartelijk dank voor het spoedige toezenden van de cover, hij bevalt goed. ——Onno——-
12-01 Helaas is …. overleden. We zenden je de samples die ze op proef kreeg retour ze zijn niet gebruikt. We willen je bedanken voor de uitstekende service, geweldig. Succes met je studie —– fam. van …——–
01-12  Ik wil jullie even laten weten hoe blij ik ben met de covers. Dit zit helemaal perfect, blijft goed op zijn plaats en knelt niet. Ook het materiaal van de cover is perfect. Kleding glijdt er makkelijk overheen.
Vanmorgen was ik in het Ziekenhuis en zowel mijn oncoloog als de verpleegkundigen bij bloedafname waren er helemaal lyrisch over. De oncoloog vroeg me om volgende week jullie website door te geven.
Als je een picc-lijn hebt, kun je eigenlijk niet zonder deze cover.
En ook de douche cover werkt perfect! Daar ben ik ook heel blij mee. —— Mieke
28-11 Deze middag mijn ganse pakketje ook getoond in het ziekenhuis aan zowel de oncoverpleegkundigen als aan de borstverpleegkundigen.  Beide waren onder de indruk en vroegen mij spontaan om foldertjes.  Ze zijn bij deze allemaal uitgedeeld, incl de blog.  —- Stefanie——-
 
Hij ziet er echt prachtig uit. Mijn complimenten!” ————— Ilse ——————–

3/11 “wat fijn dat je zo meedenkt!” erg bedankt, de prothese is heel prettig om te dragen. Succes met de studie! —mevr. de Jong—-

17/11 “Bedankt voor de goede en snelle service!” —– Wenny——-
29/10 “Ik werk zelf in de verpleging” doordat ik mijn PICC lijn nu netjes af kan dekken voel ik me beter als ik mijn uniform aan heb” Ik ben ok zó blij met de douche cover voor de PICC lijn, echt super- —Cisca——
1-8 “Dit is de allereerste prothese bikini die ik zie die echt leuk is! wauw! zelfs mijn dochter was jaloers ;-)” —— Marloes———-
14/7 “Vanmiddag heb ik de cover ontvangen via de post en wat is hij prachtig! Dank jullie wel!!!!!!!!!!
15/7 “De stof is heel anders en zit lekker comfortabel en wat strakker, ik draag het witte gaasje er niet meer onder. Want jullie begrijpen dat ik gelijk deze cover heb omgedaan en nog niet heb afgedaan” ——Chris——–
20/7 “We zijn  blij met jullie goede service, de PICC cover bevalt heel fijn!” —–Annie & John——-
22/7 “Toevallig vond ik jullie website! Dit zouden de ziekenhuizen ook moeten weten, bij ons kenden ze het nog niet, ze gaan nu folders opvragen” —- Rob —–
29/7 “Ik ben heel blij met de donkerblauwe PICClijn sleeve, wanneer komt deze maat weer binnen? ik wil er nog een bestellen zodat ik hem kan wassen” — Lisette—-
15-8 Ik heb zojuist nog 2 picc-lijn covers besteld, heb dan straks 4 kleuren, zodat er altijd eentje bij m’n kleding past. Ze zitten goed en het voelt goed beschermd. Ik ben enorm blij dat ik deze site gevonden heb! Ik had gegoogled op picc-lijn. Dit verhaal ook gedeeld op kanker.nl en het websiteadres aan de oncologie en aan de interventieradiologie doorgegeven.
Top spul en snelle levering. —- Frieda —–
3/9 Van het ziekenhuis kreeg ik een tubigrip kousje mee, dat zit wel o.k. maar ik ben echt blij met jullie UnderCover PICC, zeker met dat mooie weer! Ik heb hem al vaak gewassen en de stof blijft perfect. –Nadia–