Reacties van klanten

Ben je blij met een product van Misegura? laat het iedereen weten, bedankt! (je achternaam en mailadres blijft natuurlijk privé)

 (Lees hieronder de reacties van eerdere klanten)

19-4 Via de wijkverpleegkundige een folder gekregen van jullie covers. Ze dragen heel erg fijn, ook met de douche cover ben ik echt happy. Eindelijk weer lekker douchen zonder gedoe. Ik was eerst een beetje bang of het water er toch niet inkwam maar het ging goed. Dank jullie wel! — Leo —

14-4 Vandaag de UnderCover ontvangen voor mijn PICClijn. Nu al super blij mee. Zit echt fijn ik ga nog wat kleuren bestellen. In mijn ziekenhuis kennen ze dit volgens mij niet dus bij de volgende chemo ga ik hem zeker laten zien. groetjes Diana *****

6-4 De cover zit erg comfortabel. Het materiaal is zacht en rekbaar. De picc lijn zwaait niet alle kanten op. Wel zakt de cover bij mij wel geregeld af, althans aan de bovenkant. De onderkant blijft wel netjes op zijn plek zitten. Hierdoor schuift de bovenkant soms wat over de insteekopening, wat niet altijd even prettig voelt. De douche hoes is ook geweldig. Het is eventjes pielen om hem alleen om te doen (je hebt immers maar 1 hand) maar als ie eenmaal zit heb je alle bewegingsvrijheid. De picc lijn wordt niet nat. De voorgestelde huishoudfolie vanuit het ziekenhuis vond ik een bijzondere optie. Daar doen ze het overigens met een vuilniszakje met wat tape, waardoor het altijd wel doorlekt. — Marcel —-

4-1 Wauw, de covers zitten perfect! Blijven goed op hun plek en sluiten mooi aan. Mooie kleuren in een fijne stof. Ik ben er heel blij mee. Bedankt voor de snelle service! En ik vertel het door aan mijn lotgenoten. Aanrader! Groetjes, Sabina

29-12 Ik heb van de week mijn bestelling gedaan en deze was na een dag binnen. Ik ben er heel blij mee en de service was fantastisch. Er was iets “mis” gegaan met de verzending en als deze niet op tijd zou zijn, zouden ze de bestelling naar mijn vakantieadres sturen. Dit was niet nodig! De douche hoes lange termijn, werkt super en de arm hoes voor overdag is heerlijk zacht en irriteert niet, ik ben heel blij. ** Sandra **

23-12 Zeer tevreden met de meest duurzame douchecover van de website. Deze spaart veel tijd en geeft optimale bewegingscomfort t.o.v. het inrollen van de picclijn met huishoudplastic, wat ik een tijdrovende manier vindt, zeker in een koude badkamer, daarbij knelt het af bij buigen, lastig met haren wassen. Haren wassen gaat heel goed met deze douchecover geen bewegingsbeperkingen en pleister/arm blijf helemaal droog. De armcover is van soepel materiaal gemaakt, draagt prettiger dan een afgeknipte sok, die steeds afzakte. Nu zit het uiteinde in een opbergzakje aan de cover en blijft het beter zitten. Door cover voelt de slang minder medisch, omdat ie op een luxe wijze is opgeborgen. — Leen —-

20-12 Ik heb van de week mijn bestelling gedaan en deze was na een dag binnen. Ik ben er heel blij mee en de service was fantastisch. Er was iets “mis” gegaan met de verzending en als deze niet op tijd zou zijn, zouden ze de bestelling naar mijn vakantieadres sturen. Dit was niet nodig! De douche hoes lange termijn, werkt super en de arm hoes voor overdag is heerlijk zacht en irriteert niet, ik ben heel blij. –Sandra—

13-12 Zo jammer, De covers zitten heel erg fijn. Ik was erop geattendeerd door een verpleegkundige uit het AVL. Omdat ik na al die maanden de pleisters niet meer verdraag op mijn huid. Helaas heb ik nu een triple lumen gekregen met hele stugge slangetjes. Deze zijn veel minder soepel dan de vorige waardoor het niet meer lekker zit. Ik baal er echt van. Als ik weer een normale PICClijn heb bestel ik meteen weer! — Kiara —- 

7-12  Op 5-12 een cover besteld, ik kreeg geen bevestiging  via de mail. Ik vroeg wanneer ik hem kon ontvangen. Lidy reageerde snel en zei dat het systeem een foutje had waardoor ik geen bevestiging kreeg. De volgende dag kwam mijn bestelling binnen, blij mee. — Ton —

6-12 Bestelling is goed en snel ontvangen. Cover xs Grey past goed. Douchecover prima, scheelt veel tijd als je gaat douchen! — Birgit T—

2-12 Mijn pakje had vertraging door Black Friday heel vervelend, omdat we net zeker wisten of hij wel zou komen hebben ze hem nog een keer verzonden. Ik kreeg allebei de pakjes binnen en heb er 1 terug gestuurd. Wat fijn dat ik er niet langer op hoefde te wachten. Ik ben blij met mijn Pink cover, ik draag hem ook ‘s nachts. De tweede bestelling is net gedaan — Geraldine—- 

1-12 Ik had een M besteld maar deze was net te groot, wat fijn dat ik toen een S toegestuurd kreeg. De M kon ik geven aan mijn verpleegkundige zodat ze hem als voorbeeld kan gebruiken, top service! — Maureen —-

10-11 Wat jammer dat mijn ziekenhuis dit niet weet. Nu heb ik via de thuiszorg een folder van jullie gekregen. Inmiddels heb ik mijn bestelling binnen en ben er super blij mee.  Bedankt voor de goede service, fijn dat er toch nog een zwarte was. —- Amoushra —-

30-09 Ik ben erg blij met de douchecover long term en de undercover PICC lijn. Ik ben eerst naar de thuiszorgwinkel geweest voor een douchecover, maar daar hadden ze alleen een douchecover die je hele arm en hand bedekte. Die van jullie is veel handiger! Korte levertijd en snelle reacties op je vragen, ook in het weekend. Het enige minpuntje is dat niet alle kleuren leverbaar zijn. 

Ik heb jullie via google gevonden. In het ziekenhuis waar ik behandeld word (Spaarne Gasthuis) kenden ze jullie nog niet, maar waren ze wel geïnteresseerd. Misschien is het een idee om daar een flyer oid neer te leggen? (Ik kreeg allerlei folders maar niet van Misegura.) Ik maak in ieder geval mond-tot-mond reclame! ****Aleida****

1-6 Ik heb jullie gevonden via de thuiszorg vol enthousiast mijn boven-arm gemeten en gelijk besteld 2 picc-covers en een een voor het douchen deze was alleen in s of m te verkrijgen de volgende dag al in huis kon niet beter. Douchecover paste perfect 10x beter dan met folie elke keer hier geen zorgen of hij nat wordt de picc-lijn. Maar nu bleek dat de picc-cover te groot was hij zakte af. Te groot gemeten heb ze gemaild en na fijn mail contact krijg ik twee nieuwe wel de goede maat covers en hun krijgen via dit en ziekenhuis waar ik behandel wordt gratis reclame voor de super goede service.
21-04 Heerlijk dat ik van dat stomme verband af ben. Deze oplossing is praktisch en functioneel in één. Heel blij mee.  —— Maartje ——-
9-11 Ik kreeg jullie naam door van de oncologie verpleegkundige. Goed dat dit bestaat dat moeten meer mensen weten.  —Rikkie– 
15-10 Ik heb mijn bestelling meteen de volgende dag ontvangen, fijn! ik ben er blij mee! —Astrid—
22-10 Vandaag heb ik beide maten, dus xs en s uitgeprobeerd, en het blijkt dat mij toch de xs het beste bevalt! Vanmiddag zelfs mee hardgelopen/ gewandeld, en het zat perfect, ik ben er erg blij mee!
20-10 Zo net de zwarte ontvangen, erg bedankt, hij is ook weer mooi en functioneel! — T —–

 01-09 Enige tijd geleden hebben jullie via Facebook contact gehad met één van mijn mede-revalidanten xxxxxx tav. een DryPro welke jullie gratis ter beschikking stelden.xxxxxx had toen mijn gegevens aan jullie doorgegeven, en toen hebben jullie ervoor gezorgd dat deze naar mij gestuurd werd.

Ondertussen gebruik ik ‘m dagelijks; het was wel even wennen tot welke mate van vacuüm trekken het beste werkte (te strak is niet lekker, maar te los ook niet want het gecreëerde vacuüm laat dan snel weer los). Maar nu ik het wat beter onder de knie heb, is het heerlijk om dagelijks te kunnen genieten van douchen, zonder dat je in de weer moet met vershoudfolie en elastieken (wat toch niet lukte in mijn eentje). Ermee zwemmen zou ik toch niet zo snel doen vanwege de vele armbewegingen die je dan moet maken; onder de douche kun je hier nog makkelijk rekening mee houden.

23-8 Heel erg bedankt voor de geweldige service. —- Trudy —-
07-02 Lisa, wat fijn dat ik een nieuwe maat cover kreeg. deze past heel goed, ik ben er erg blij mee bedankt voor de goede service! 
19-01 Hartelijk dank voor het spoedige toezenden van de cover, hij bevalt goed. ——Onno——-
12-01 Helaas is …. overleden. We zenden je de samples die ze op proef kreeg retour ze zijn niet gebruikt. We willen je bedanken voor de uitstekende service, geweldig. Succes met je studie —– fam. van …——–
01-12  Ik wil jullie even laten weten hoe blij ik ben met de covers. Dit zit helemaal perfect, blijft goed op zijn plaats en knelt niet. Ook het materiaal van de cover is perfect. Kleding glijdt er makkelijk overheen.
Vanmorgen was ik in het Ziekenhuis en zowel mijn oncoloog als de verpleegkundigen bij bloedafname waren er helemaal lyrisch over. De oncoloog vroeg me om volgende week jullie website door te geven.
Als je een picc-lijn hebt, kun je eigenlijk niet zonder deze cover.
En ook de douche cover werkt perfect! Daar ben ik ook heel blij mee. —— Mieke
28-11 Deze middag mijn ganse pakketje ook getoond in het ziekenhuis aan zowel de oncoverpleegkundigen als aan de borstverpleegkundigen.  Beide waren onder de indruk en vroegen mij spontaan om foldertjes.  Ze zijn bij deze allemaal uitgedeeld, incl de blog.  —- Stefanie——-
 
Hij ziet er echt prachtig uit. Mijn complimenten!” ————— Ilse ——————–

3/11 “wat fijn dat je zo meedenkt!” erg bedankt, de prothese is heel prettig om te dragen. Succes met de studie! —mevr. de Jong—-

17/11 “Bedankt voor de goede en snelle service!” —– Wenny——-
29/10 “Ik werk zelf in de verpleging” doordat ik mijn PICC lijn nu netjes af kan dekken voel ik me beter als ik mijn uniform aan heb” Ik ben ok zó blij met de douche cover voor de PICC lijn, echt super- —Cisca——
1-8 “Dit is de allereerste prothese bikini die ik zie die echt leuk is! wauw! zelfs mijn dochter was jaloers ;-)” —— Marloes———-
14/7 “Vanmiddag heb ik de cover ontvangen via de post en wat is hij prachtig! Dank jullie wel!!!!!!!!!!
15/7 “De stof is heel anders en zit lekker comfortabel en wat strakker, ik draag het witte gaasje er niet meer onder. Want jullie begrijpen dat ik gelijk deze cover heb omgedaan en nog niet heb afgedaan” ——Chris——–
20/7 “We zijn  blij met jullie goede service, de PICC cover bevalt heel fijn!” —–Annie & John——-
22/7 “Toevallig vond ik jullie website! Dit zouden de ziekenhuizen ook moeten weten, bij ons kenden ze het nog niet, ze gaan nu folders opvragen” —- Rob —–
29/7 “Ik ben heel blij met de donkerblauwe PICClijn sleeve, wanneer komt deze maat weer binnen? ik wil er nog een bestellen zodat ik hem kan wassen” — Lisette—-
15-8 Ik heb zojuist nog 2 picc-lijn covers besteld, heb dan straks 4 kleuren, zodat er altijd eentje bij m’n kleding past. Ze zitten goed en het voelt goed beschermd. Ik ben enorm blij dat ik deze site gevonden heb! Ik had gegoogled op picc-lijn. Dit verhaal ook gedeeld op kanker.nl en het websiteadres aan de oncologie en aan de interventieradiologie doorgegeven.
Top spul en snelle levering. —- Frieda —–
3/9 Van het ziekenhuis kreeg ik een tubigrip kousje mee, dat zit wel o.k. maar ik ben echt blij met jullie UnderCover PICC, zeker met dat mooie weer! Ik heb hem al vaak gewassen en de stof blijft perfect. –Nadia–