Samenwerking met ziekenhuizen

Onze PICC-lijn covers worden door veel ziekenhuizen in Nederland geadviseerd. Ook werken wij projectmatig intensief samen met stichtingen en ziekenhuizen om het mogelijk te maken dat ziekenhuizen hun patiënten een PICC-lijn cover van Misegura/WearToCare kunnen aanbieden.

Zo hebben wij net een mooi project afgerond voor het St. Antonius ziekenhuis en deden we dit het afgelopen jaar bijvoorbeeld met het Diaconnessenhuis Utrecht en met Groene Hart ziekenhuis. Er zijn ook stichtingen die de levering via ziekenhuizen mogelijk maken, zo was er bijvoorbeeld een mooi project met de stichting Roprun. 2020 is nog maar net begonnen maar nu al mogen we patiënten van 2 ziekenhuizen de UnderCoverPICC covers aanbieden o.a. door steunfonds VUmc. We zijn er trots op dat er voor ons product, welke wij zo zorgvuldig hebben ontwikkeld, is gekozen.

Wilt u ook een project met ons opstarten? Uw ziekenhuislogo op de PICC-lijn covers terug zien of heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee. Contact: info@misegura.nl